High end trajecten
voor mannen

Ontdek onze high-end trajecten voor mannen.

Detox Skin jaartraject

Een traject geschikt voor jongeren  (mannen) met een acne huid,  jonge huidjes tot 30 jaar of voor degene die een eerste kennismaking willen met huidverbetering.

Anti-aging jaartraject

Voor 30-40 jarige mannen , die intensiever willen werken en de eerste lijntjes krijgen, onzuiverheden , weinig glow, dikkere huid.

Pigmentation & Couperose jaartraject

40-50 jarigen die intens willen werken op de huid , gelaat en focus ogen. Traject voor alle huidproblemen,hormonale melasma, couperose, onzuiverheden, rimpels, zonneschade. Traject gericht op terugdraaien van opgelopen zonneschade ( pigment en rimpels) en ook gericht op stimulaties)

Anti-aging deluxe jaartraject

Zeer intense behandeling van het gelaat en ogen. Voor mannen vanaf 45 jaar. Om de 6 weken een stimulerende behandeling, eventuele terugdraaiingen van opgelopen huidschade (zonneschade, rimpels , dofheid, onzuiver).

High-end Anti aging jaartraject

Crème de la crème en onze bestseller! Door zijn zeer intensieve werking op gelaat, ogen en hals zorgt deze ook voor verbluffende resultaten. Voor mannen jong en oudere die intensief bezig zijn met mentaal welzijn, en dit willen laten reflecteren op een gezonde huid. 

Detox body

Het detox traject is geschikt voor mannen die problemen ervaren en onzeker zijn over hun huid. De focus gaat volledig naar het verbeteren van de elasticiteit van het lichaam.

Laser gelaat Couperose

Couperose is een veelvoorkomende, niet pijnlijke huidaandoening, waarbij de fijne adertjes in uw gezicht zich zeer oppervlakkig uitzetten. Dit kan resulteren in een constante roodheid.

Laser gelaat pigment

Gedurende jaren kunnen er meer en meer pigmentvlekken in het gezicht zichtbaar worden, dit is opgelopen zonneschade. Dit kunnen we aanpakken met onze lime light laser

Spataders traject

Spataders zijn gebarsten bloedvaten op de benen, vaak door langdurig staan of genetische factoren. Onze Nd:YAG-laserbehandeling is effectief voor het verwijderen van deze zichtbare aderen.

Oksel

Het traject oksel voor mannen bestaat uit 6 beurten waarin we intensief werken bij definitief verwijderen van okselhaar bij mannen. 

Onderbenen + knie

Het traject onderbenen + knie voor mannen bestaat uit 6 beurten waarin we intensief werken bij definitief verwijderen van de haren op de onderbenen en knie.

Bovenbenen small

Het traject bovenbenen small voor mannen bestaat uit 6 beurten waarin we intensief werken bij definitief verwijderen van de haren op de bovenbenen. 

Bovenbenen medium

Het traject bovenbenen medium voor mannen bestaat uit 6 beurten waarin we intensief werken bij definitief verwijderen van de haren van de bovenbenen. 

Rug/borst

Het traject rug/borst voor mannen bestaat uit 6 beurten waarin we intensief werken bij definitief verwijderen van rug en borsthaar. 

how to get started

01
PLAN INTAKE

Boeken kan online of rechtstreeks bij ons in de praktijk. Wij helpen je graag verder met al jouw vragen en geven gepast advies.

02
IN DE PRAKTIJK

Wij ontvangen je graag in de praktijk en geven je gepast advies of nemen je mee in de rust van jouw gekozen behandeling.

03
OPVOLGNG

Wij zorgen voor de nodige opvolging bij elke behandeling, traject of intake gesprek zodat we het gewenste resultaat kunnen verkrijgen.

Interesse in één van onze trajecten?

Heb je interesse in één van onze trajecten, we raden je aan om je in te schrijven voor onze intake.