Schrijf je nu in voor
onze VIP-dagen

Ontdek onze VIP-dagen en zet je op de wachtlijst.

Wat zijn de VIP-dagen?

Elk seizoen organiseren wij twee vip-dagen waarbij jij kan deelnemen aan een VIP-intake gesprek met behandeling zonder enige kosten. We bekijken de huid en wat het nodig heeft inclusief een behandeling en dit volledig zonder kosten.

We bekijken samen met jou wat de huid nodig heeft om zo het geschikte traject te vinden voor jou en een avontuur aan te gaan naar het gewenste resultaat.

Een VIP-behandeling bestaat uit een intake en een behandeling op maat. Zo kunnen we meteen weten wat de huid juist nodig heeft.

Heb jij interesse in één van onze VIP-dagen? Schrijf je hieronder alvast in voor op onze wachtlijst en krijg als eerste toegang tot de VIP-dagen! 

Jouw gsm-nr wordt gevraagd om vrijblijvend contact met jou op te nemen hoe jij van jouw vip-dagen kan genieten. Wij beloven jou niet lastig te vallen met SPAM. 

VIP-dagen

Stap in, in één van onze high end huidverbeterings trajecten. Of je nu 30 bent en wil werken aan onzuiverheden of 60 en liever een huidverjongende aanpak wil, of je wil voor het eerst kennis maken met huidverbetering….omdat je het belang inziet van mooi oud worden. We hebben voor iedereen die wil investeren in zijn huid een high end traject op maat. Schrijf je in voor een eerste intake gesprek en we bekijken met jou jouw ideale traject.

Jouw gsm-nr wordt gevraagd om vrijblijvend contact met jou op te nemen hoe jij van jouw vip-dagen kan genieten. Wij beloven jou niet lastig te vallen met SPAM. 

Hulp nodig?

Ben je niet zeker welke behandeling het beste bij jou past? Wij stellen een behandelplan op maat voor u op, aangepast aan uw wensen en noden, gebaseerd op een diepgaande analyse van uw huid.