Ontdek het verhaal
achter Mediskin Clinic

Ontdek onze praktijk, opgericht door huidexperte Céline Claeys, voor professionele huidverzorging en expertise. Ons team wordt versterkt door huidexperte Manon. Welkom bij Mediskin Clinic!

Hi, ik ben Céline van Mediskin Clinic

Na mijn studies Accountancy-fiscaliteit, had ik een enorme passie in huidverbetering en dit omdat ikzelf Melasma heb, hierdoor was ik heel onzeker. Ik ging op zoek naar de beste technologiënen en behandelingen om dit aan te pakken. Dit was het begin van MEDISKIN.

Steeds op zoek naar de nieuwste innovaties op vlak van huidverbetering sta ik al reeds 10 jaar voor jullie klaar. Een passie van kinds af aan is uitgegroeid tot een mooie bloeiende zaak!

10+

jaren ervaring

Al meer dan 10 jaar actief vol passie en liefde als huidexperte.

2300+

tevreden klanten

Meer dan 2300 tevreden en blijvende klanten bij Mediskin Clinic. 

120+

succesvolle high end trajecten

Wij mochten al reeds meer dan 120 succesvolle trajecten afsluiten. 

Meet Manon

Als huidexperte hoop ik mensen te kunnen helpen om de beste versie van zichzelf te worden, hen zelfzekerder te laten voelen door een mooie huid te krijgen. Het maakt me gelukkig om mensen met een goed gevoel en een verzorgde uitstraling naar huis te zien gaan. Samen streven we naar een gezonde, stralende huid die zelfvertrouwen en vreugde uitstraalt.

Mediskin Specialisatie - medisch onderbouwd

Heb je last van een specifiek huidprobleem en weet je niet precies hoe je deze moet aanpakken? 

Mediskin-Clinic is gespecialiseerd in het behandelen van huidproblemen, zodat jij terug kan stralen. Deze huidoptimalisatie gaat steeds hand in hand met een gepersonaliseerde skincare routine + diepgaande medische behandelingen. We beginnen steeds met een eerste consultatie waarbij we als eerst de huid grondig gaan reinigen en led therapie zullen toepassen. Daarna volgt een diepgaande scan van uw huid, om zo het probleem ook in de dieper liggende huidlagen te constateren

Last van onzuivere huid? Wij helpen jou verder!

Wij raden iedereen aan om een gratis huidanalyse in te boeken zodat wij persoonlijk advies kunnen geven.